ESP menguatkan rahim?

Entry yang lepas saya ada mention pasal cervical incompetence dan cervical cerclage. Pengalaman kena cerclage tu bukan la menggembirakan, sbb asyik kena warded je..hahaha..tang gembiranya baby dalam perut selamat, xpela mama susah sket.

Anak perempuan saya yg 'dicerclage' tu dah berumur 1 thn 8 bulan tp yang x bestnya bnyk masa saya still rasa sakit kat bawah sana cam masa on cerclage tu..kadang ngadu gak kat hubby masa x thn tp mmg xleh wat apa..g check kat hospital doctor kata xde pape and lastnya mengurut. Boleh kata saya paggil kakak urut tu setiap 2 minggu. Diagnosisnya, saya x boleh angkat menda berat even anak sbb mmg akan effect bwh nu..sadisnya la

Then miracle happen bila saya consume ESP SHAKLEE..boleh kata sakit kat bawah ni yg dah bertahun hilang camtu je..keyakinan pada produk + doa padaNya, memungkinkan segala keajaiban ni berlaku.

Sejauh mana logiknya ESP ni kuatkan rahim? Meh kita sama-sama explore. Mengapa dan bagaimana ESP ni bantu kuatkan rahim kita? ESP ni minuman yang membekalkan protein yg mana protein ni amatlah penting dlm penjagaan kesihatan yang unggul.

So apa fungsi protein dan kaitannya dgn menguatkan rahim? Camni, protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam adan serta komponen utama kepada hormon manusia. Jadi kekurangan protein menyebabkan kelemahan dalam sistem imun dlm melawan penyakit, masalah lebihan air yg tinggi dlm badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut, bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon.

Rahim lemah adalah salah satu masalah kerosakan sel-sel. Maka, Energizing Soy Protein dari SHAKLEE ni yg sah2 ada protein terbaik membaiki dan membina balik tisu-tisu yg rosak kat situ. 

Pengalaman saya sendiri yang dah minum ESP ni, mmg terasa lainnya bila boleh dkatakan sakit bwh perut ni jadi lega. Kalau sebelum ni nak angkat anak pun sakit, nak angkat besen baju kotor pun x boleh, sekarang ni dukung dua-dua anak pun xde rasa sakit dah, alhamdulillah.

So cane?Berminat nak cuba? Pilihan di tangan kita.  Jom hubungi saya. Complete consultation and after sales service is provided.

AMARAN : JANGAN BELI ESP SEBARANGAN TANPA KONSULTASI KERANA PENGAMBILAN YANG TIDAK BETUL BOLEH MENYEBABKAN SAKIT BUAH PINGGANG

sms/whatsapp : 011-1611 1619
fb : https://www.facebook.com/makananpelengkap

Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment