Bagaimana menguatkan rahim yang lemah?

Rentetan dari entry cervical incompetence tu, saya banyak plak membaca and it's correct that once kita dah buat cervical cerclage, nanti kalau pregnant lagi pun kena wat juga cervical cerclage. Ia bukan satu keadaan yang menggembirakan saya, kerana ketidakselesaan sepanjang cerclage tu memang merimaskan..xleh melasak sedangkan saya org yg lasak, xleh mengemas, xleh angkat berat2 sedangkan wanita nowadays mmg semuanya kalau boleh nak buat sendiri..

Since salah satu kebaikan dan manfaat ESP adalah utk menguatkan rahim, saya memang consume ESP ni cumanya saya pun x pasti sekiranya mengandung lg, blh x saya nak mintak excuse utk x buat cerclage dah? Agak-agak doktor nak lepas x?Hadehhla..pening plak mikirkannya

Kalau kita nak makan vitamin dan bajet kita ciput, yang paling basic kita boleh ambik ialah ESP. Kalau ada yang bagitau dia x suka soya, ESP ni boleh je kita campur dalam minuman kita macam milo ke, horlicks ke, jus buah2 ke..yang penting elakkan campur ESP dlm air panas sbb kita x nak proteinnya termusnah dengan suhu yg tinggi tu.

Dah tu apa bezanya ESP Shaklee ni dengan air soya kat luar sana?Baaaanyaaak bezanya kawan-kawan..Kacang soya yang digunakan utk buat ESP ni ialah kacang soya yg hanya mengandungi non-GMO iaitu kacang soya yang tidak diubah genetiknya..xde kacuk-kacuk, klon2 sebagainya.

ESP Shaklee satu-satunya produk yang terjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia dan ada 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Ia sangat sesuai utk semua peringkat umur-tua dan muda..Satu hidangan ESP ni bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh kita.

Manfaat ESP ni ada banyak, antaranya :

  • Awet muda-bina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dll
  • Baik utk hormon wanita-membantu merendahkan paras kolestrol dan mencegah osteoporosis dan sakit jantung
  • Baik utk prostat
  • Mengembalikan keremajaan kulit-anti aging, kurangkan kesan parut
  • Pembekal tenaga
  • Membaiki pigmentasi



Harga ESP ni x mahal, cuma RM150, yang boleh bertahan sebulan setengah satu canister..xkan baju cantik beg mahal sanggup beli tapi keperluan diri terabai kan?

So jom sms/whatsapp saya utk mendapatkan ESP ni..Saya jamin konsultasi terbaik akan diberikan.

Phone : 011-1611 1619
Fb : https://www.facebook.com/makananpelengkap

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment