Bonus berganda-ganda - bermula dengan RM65

Duit bukan segala-galanya tapi tanpa duit banyak perkara yang tak boleh kita sempurnakan. Sebagai manusia biasa rata-rata daripada kita mengimpikan hidup yang selesa, bahagia, keperluan sentiasa cukup, kehendak senang untuk dipenuhi, sentiasa sihat dan yang penting DUIT tidak pernah kering dan putus daripada kocek kita. 

Kalau kita boleh dapat duit melalui untung runcit, bonus tunai, bonus tunai kereta dan melancong ke luar negara hanya dengan RM65 tentu seronok kan? Lagi seronok kalau tak perlu keluarkan duit langsung. Haa..ada caranya ye. Jom join SHAKLE!!

Untuk join dan start berniaga SHAKLEE, secara umumnya kita kena jadi ahlinya. Membership fee adalah RM65 seumur hidup. Untuk dapatkan free membership pula, kita perlu membuat pembelian dalam satu resit berjumlah lebih kurang RM650 untuk melayakkan kita dapat 200UV (point). Susah ke nak dapatkan 200UV dalam satu resit ni? Senang sangat ni..caranya kumpulkan order daripada kawan-kawan dan sedara mara, cukup RM650 pergi beli barang dan terus dapat free membership dan dengan 200UV ni anda dah layak dapat bonus tunai.

Untung runcit ni rasanya ramai yang faham konsepnya. Harga ahli adalah lebih murah berbanding harga pasaran jadi bila kita jadi ahli, kita dah dapat beli barang dengan harga ahli dan jual dengan harga pasaran. Margin untung runcit adalah sekitar 20%-30%. Rugi tau lepaskan peluang ni tambah-tambah kalau anda pengguna tegar SHAKLEE. Bonus tunai pula bergantung pada UV yang kita kumpul dalam bulan tersebut, semakin tinggi UV, semakin tinggi bonus tunainya. Langsung tak pelik kalau dapat bonus tunai sampai 4 5 6 angka, semuanya bergantung pada kehendak, kerajinan dan kesungguhan kita.

Haa untuk bonus tunai kereta pula, apabila cukup level UV yang disyaratkan oleh SHAKLEE, syarikat akan membayar tunai untuk kereta kita. Ni nama je bonus kereta tp suka hati kita je nak guna untuk apa. Dah duit kita, hak kita la kan? Cam akak sorang ni, baru 2 tahun join SHAKLEE dah dapat bonus untuk kereta. Bukan sikit jumlah tu, syarikat mana yang nak bagi kita duit untuk kereta? Kerja sampai pencen pun tak dapat bonus kereta ni kan? Jadi kena tunggu 2 tahun ke baru dapat bonus kereta? Jawapannya tak sama sekali. Ia bergantung pada UV kita juga, semakin cepat dan banyak kita capai target UV, semakin cepat kita dapat bonus tunai kereta ni

    
Menarik kan jumlah yang tertera tu. Dah macam sebulan gaji dah tu kan? So apa lagi, cepat grab peluang yang ada terbentang depan mata ni.

Akhirnya melancong ke luar negara, ini juga berdasarkan UV kita. Kita perlu mencapai target yang ditetapkan untuk melayakkan kita dapat pakej melancong ni. Bukan kita je boleh pergi ye pasangan, anak-anak malah orang tua kita pun kita boleh bawa. FREE OF CHARGE ya dengan layanan 5 6 7 bintang. Yang bestnya lagi, kalau kita nak ke Mekah tunaikan umrah, tukar je ngan pakej yang ada.

Jadi agak-agak senang tak nak berkecimpung dalam SHAKLEE ni? Dah ramai orang? Jangan risau lagi ramai yang belum gunakan SHAKLEE, peluang masih terbuka luas. Takut nak consult orang? Jangan risau, dalam team kami doktor pun ramai. Yang penting kemahuan kita, kesungguhan kita. Lagi lambat kita bermula, lagi lambat kita dapat capai impian kita.

Jom sertai team SUNSHINE saya. InsyaAllah kita bimbing daripada kosong kepada hero, daripada kosong kepada jutawan. 

*******************************************************************************


Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment