Kurus dengan Shaklee

Sejak berkahwin berat badan saya terus naik dan mendatar camtu. Tak turun-turun tambah-tambah selepas mengandungkan 3 anak. Sehingga pernah ditegur oleh aboh tentang badan yang makin berisi. huhuhu..agaknya dia dah sakit mata tengok anak dia yang selama ni fit (xdela slim mana pun sebelum ni) dah nampak mengembang hehahahaha

Sebelum ni pun saya ada minum teh untuk melawaskan pembuangan sebab saya memang ada masalah buasir yang tak tau la stage berapa dah tapi kerap juga berdarah dan sentiasa sakit perut. Tapi berat badan saya dok camtu jugak, tak turun-turun sampai dah cecah 63kg dan stuck kat situ.

 Sampai la tergerak hati nak cuba Set Slimming Shaklee lepas tengok testimoni pengguna lain yang puas hati. Saya tak mula dengan Alfafa+Lecithin tapi saya mula dengan Alfafa+Omega Guard (sebab dah ada Omega untuk Akram). 2 minggu pertama guna tu saya takde rasa lain sangat sampai la sepupu datang rumah dan tegur saya nampak lain..wahhahahah..Kembang la jap kan. Masa tu confidence level dah start naik.

set kurus shaklee

Bila sepupu dok puji, mama plak boleh cakap cane la saya tak turun berat sebab makan pun dah kurang sampai nak masak pun malas sket..aahhahaha.. Dia tak tau bahawasanya saya dah kurang selera makan. Masa tu tak tau pun sebenarnya Omega Guard ni fungsi dia cane, yang saya tau ia pun sub dalam set slimming ni. Rupanya Omega Guard ni yang mengawal sel dan hormon Leptin yang menghantar isyarat ke otak mengatakan perut dah kenyang.

Lepas mama dok bising kata saya tak makan sangat dah compared ngan dulu, saya bagi dia try jugak Alfafa dan Omega Guard ni. Dia tak kata apa tapi makan je sampai la ada sedara datang rumah dan dok borak-borak terkeluar la cerita makan suplemen Shaklee ni. Tup-tup dia yang cakap makan suplemen Shaklee ni kurang rasa lapar, takde terkejar-kejar cam dulu dah. Haaaa..baru tau penangannya..heeheheh

Sebab tu kalau yang bajet tak berapa nak tinggi tapi nak kesan yang agak cepat, saya lebih suka cadangkan Alfafa+Omega Guard sebab fungsi Omega dalam set slimming ni pelbagai. Ia lebih berkuasa mengurai dan membakar lemak, ia juga mengawal selera makan yang saya kira cukup penting dalam proses menurunkan berat badan.

Harga pun takde la mahal kalau nak compare ngan benefit yang kita dapat. Alfafa ni RM53.75 untuk 330 biji dan RM97.50 untuk 700 biji manakala Omega Guard ni RM136 untuk 90 biji. So kalau nak mula kawal selera makan, Alfafa+Omega Guard are really recommended.

Nak order? Just tinggal no phone untuk saya hubungi semula atau boleh sms/whatsapp saya di 011-16111619 untuk respon yang lebih cepat. Jom turunkan berat badan dan sihat bersama-sama!!   

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment