Makin Kurus Makin Berseri dengan Set Slimming Shaklee

"Badan awak makin slim la, kulit pun cam lagi glowing, dah lain sangat sekarang". Haaa!! Seronokkan bila husband puji camtu? Hihihi..saya dapat ayat ni beberapa minggu lepas, segan terus dibuatnya. Walau dalam hati berbunga-bunga cam nak melompat..hahahah

Isteri mana yang tak nak kena puji dek suami kan? Walau camana sempoi pun dia, ada gak kadang-kadang terasa nak dipuji kan? (saya ni org kata jenis sardin je..wat x tau..kikiki)Tetiba dapat pujian yang tak disangka camtu boleh buat hilang arah la gak kan?

http://jazilahilyas.blogspot.com/Jadinya saya makan apa yang sampai kena puji ngan husband camtu? First and foremost adalah ESP. ESP adalah breakfast wajib saya dah sekarang. Cukup bagus dalam memberikan saya tenaga yang berpanjangan sampai ke waktu makan teengah hari, proteinnya pula cukup cukup elok untuk mencantikkan kulit. Malam-malam buat pulak masker ngan ESP, memang mabeles.

Semalam plak sebelum tidur, tetiba tertengok kat perut. Stretch mark bersalinkan Aamily 2 tahun lepas dah pudar sangat-sangat. Wah, memang sangat-sangat-sangat happy. Perasaan tu takle digambarkan ngan kata-kata. Patutla orang beria nak cantik kan?ahahaha..Ni mesti kerja si protein ESP lagi. Tu sebabnya kulit cam berseri-seri tu.

http://jazilahilyas.blogspot.com/
 Regim wajib selepas makan pula si Alfafa yang ada dalam Set Simming Shaklee yang cukup banyak berjasa pada saya. Yang tu la yang jadi agen pembuangan, yang tu la yang jadi agen 'pengetat', yang tu la yang jadi ejen sembuhkan resdung, yang tu la yang jadi ejen hilangkan sakit pinggang ni. Alhamdulillah, I called it miracle. Thousand benefits in one bottle..Phew..speaking plak sebab excited..hahahaha..

http://jazilahilyas.blogspot.com/Alfafa dah satu hal jadi pengetat, Lecithin dan Omega Guard plak bantu membakar dengan jayanya. Memang rasa sangat perubahan bentuk badan. Kalau dulu pakai baju je terbonjol sana sini lemaknya, sekarang ni memang happy tul. Masih ada tapi almost tak nampak, tambah pulak saya pakai bengkuk, so smooth je la nampak badan tu. Kalau dulu baju tu nampak lurus je sebab dah hilang shape, sekarang dah nampak lekuknya, bukan sebab pakai baju ketat ye, tapi mmg nampak la shapenya.

Baru seminggu ni saya dok cuba Cinch plak. Tapi tali pinggang td dah turun dari lubang ke3 ke lubang ke5..Terkejut sungguh. Tapi memang teruja. InsyaAllah niat nak capai berat 50kg sebelum pregnant lagi bakal jadi kenyataan..ahahahha..

Anda di luar sana nak rasai pengalaman hebat ni cam saya? Jom jom kita amalkan gaya hidup sihat disamping mengambil suplemen sebagai pelengkap nutrisi kita. Anda boleh hubungi saya seperti nombor yang tertera di bawah.

Sms/Whatsapp : 011-16111619
Jazilah Ilyas
Your Trusted SID
1070931



Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment