Penapis Air Shaklee Boleh Gerak Sana Sini

Tengah cuaca panas camni kadang rasa dahaga sangat. Tengok kiri kanan tak ada air yang dah dimasak. Terdesak dengan kedahagaan, kita terus ambil gelas dan tadah air dari paip air rumah. Oppps!! Bersih ke air ni?!!!

Kualiti air sebelum dan selepas ditapis dengan Water Pitcher Shaklee

Bolehkan air paip dari rumah @ pejabat menjadi bersih dan boleh diminum begitu sahaja tanpa ada sebarang keraguan? Kang ada bakteria dalam air yang kita tak nampak. Nak masak air kena sejukkan dulu, lecehnya la hai.

APA YANG ADA DI DALAM AIR KITA?

Bahan kimia yang memudaratkan kesihatan kita sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga. Logam berat, pencemaran industri, racun perosak dan bahan cemar berbahaya ini boleh memasuki bekalan air kita dan berpotensi untuk mewujudkan cabaran kesihatan jangka panjang.

Dok survey penapis air kat pasaran tapi tak beli-beli lagi. Kenapa? Besar sangat penapis air tu? Tak muat nak letak kat dapur rumah kita yang cantik molek? Kalau ada penapis air yang boleh dibawa ke sana sini nak tak? Ehhhhh cam tak logik plak kan? Penapis air gedabak besar tu mana blh angkut sesuka hati. Berat la!!

MEMPERKENALKAN GET CLEAN WATER

shaklee kota bharu
Set Lengkap Water Pitcher Shaklee
Get Clean Water adalah revolusi baru penapisan sistem water-filtration pitcher disahkan oleh Persatuan Kualiti Air untuk mengurangkan sehingga berpuluh-puluh bahan pencemar yang boleh hadir di dalam air dan mungkin berbahaya kepada kesihatan kita. Multipatented Get Clean Water menggunakan blok pepejal karbon yang diperbuat daripada arang tempurung kelapa untuk menapis dan membersihkan air kita.

Setiap penapis air boleh menapis 80 gelen air yang boleh dilihat secara terus daripada atas penutup penapis air ini. Sangat senang, user friendly, selamat, mesra alam dan satu pilihan yang sangat bijak.

penapis air shaklee
Meter air yang boleh dilihat secara jelas

Yang bestnya Water Pitcher a.k.a penapis air Shaklee ni boleh bawa ke sana sini. Sebab bentuknya yang kecil dan ringan, boleh diangkut ke mana-mana. So penapis air saya kejapnya di dapur, kejap kat ruang tamu, malamnya ada dalam bilik. Senang..hehehehhe

Harganya pula sangat mampu milik. Cuma RM460 dengan tapisan lebih 200 gelen. Sangat jimat dan berbaloi-baloi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment