Pudarkan Parut di Wajah Dalam 7 Hari

Hari bersejarah dah dekat! Masalah parut di wajah dan kulit yang kusam tak berseri masih membelenggu. Baju raya semua dah sedia, tudung raya dah tip top tapi perasaan masih kurang gembira.

Jangan bimbang!! Shaklee sediakan jalan penyelesaian untuk anda! InsyaAllah dalam masa seminggu parut akan mulai memudar dan kulit akan lebih berseri-seri. Tak percaya? Mari cuba!

Serikan wajah dengan kulit berseri-seri tanpa parut dan kulit kusam dengan ESP dan Vitamin E Shaklee


Maskerkan Wajah dengan ESP!


Dalam masa seminggu, buat masker daripada ESP yang kontroversi tu. Buat setiap hari tanpa gagal. Tunggu sehingga kering baru cuci atau lebih best lagi tarik daripada muka perlahan-lahan. Black head pun boleh keluar.

Baca juga : Set Pencuci Muka Enfuselle untuk Kulit Berminyak

Nak pudarkan parut di wajah bukan senangkan? Jadinya perlu sangat konsisten. Pagi semasa sahur minum ESP, selain mengenyangkan ESP lebih memberi tenaga berbanding makan nasi. Ambil satu set Mighty 3 Gems, gerenti marvelous. Malam pula pastikan bermasker dengan ESP. Jangan terkejut selepas seminggu, anda akan dapat yang menakjubkan. Parut di wajah sudah mula memudar!


Rasai kulit gebu dan berseri dengan ESP Shaklee


Tambahan Vitamin E Shaklee pasti membuatkan anda lebih teruja. Tambahan lagi pada yang nak kahwin raya ni, pasti inginkan wajah berseri-seri. Selang-selikan ESP dan Vitamin E sebagai masker, anda dah takkan cari yang lain lagi. Lagi bombastic kalau campurkan kedua-dua ESP dan Vitamin E ini sebagai masker. Meletup!

Anda belum mempunyai ESP dan Vitamin E? Klik link di bawah untuk proses pembelian yang cepat dan senang. Nak gunakan kad kredit? Boleh, tiada masalah. Hanya klik link di bawah dan ikuti arahan ringkas yang diberikan.



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

******************************************************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment