Ingin Menjadi Ahli Shaklee - Pastikan Anda Memilih Kumpulan Kami!

KUMPULAN YANG BETUL MEMAINKAN PERANAN  PENTING DALAM KEJAYAAN BISNES SHAKLEE


Adakah setiap kumpulan itu berbeza sedangkan cabang bisnes dan produknya adalah sama? Saya berani jamin YA, IA BERBEZA. Kumpulan yang kita bernaung sangat memainkan peranan yang penting dalam kejayaan perjalanan bisnes kita.


bisnes shaklee yang berjaya


Apa yang membuatkannya berbeza? Pastinya praktis dan ilmu yang ada dalam setiap kumpulan adalah sangat berbeza. Amalan yang disarankan juga sangat berbeza. Waaah!! Cam banyak sangat amalannya kan? Hehehe.. Pelik pula join bisnes ada amalan-amalan ni :P

Kata mentor-mentor saya dalam bisnes Shaklee ini, kalau tak percaya amalan mereka takpe. Janji buat je dulu. Nanti dah rasa kesannya baru kita cerita. Banyak sangat ke amalan dalam bisnes Shaklee ni? 

Sebenarnya ia bergantung pada kumpulan mana kita bernaung. Dan ia juga bergantung pada siapa mentor kita. Percaya? Tak percaya? Tepuk dada tanya akal kita, kalau kita nak join sesuatu syarikat, adakah kejayaan sesuatu syarikat itu sangat mempengaruhi keinginan dan keputusan kita? SAYA BERANI BERI SEBOTOL B COMPLEX KALAU JAWAPANNYA TIDAK! J


usahawan berjaya


AMALAN UNTUK BERJAYA DALAM BISNES SHAKLEE BAGI KUMPULAN KAMI


Buku yang wajib ada pada setiap ahli kami yang serius ingin berbisnes


Kami sangat disarankan untuk membuat amalan-amalan menjemput rezeki. Haaa..apa amalan menjemput rezeki ni? Sebagai seorang pengedar Shaklee yang beragama Islam, 1st and foremost adalah solat di awal waktu. Nampak senang peraturan utama ni kan? Tapi berapa ramai antara kita yang istiqamah dengan solat di awal waktu ini? Jadi, perkemaskan amalan yang satu ini, dan diikuti dengan amalan-amalan sunat yang lain.


'Moyang' Shaklee saya- pengasas group iReach yang telah melahirkan ramai pengedar Shaklee yang berjaya!


Kami dibekalkan dengan MASTER CHECKLIST untuk amalan menjemput rezeki ini. Apa ada dalam Master Checklist ni? Haaa..kena la join kumpulan kami untuk sama-sama gemilang dalam bisnes ini duniawi dan ukhrawi insyaAllah.


Pasangan 'nenek&atuk' saya dalam Shaklee - pengasas group Cheese
bersama Car Achiever Award

Pengedar-pengedar Shaklee daripada kumpulan iReach yang menerima anugerah semasa National Conference


APA AKAN JADI SEKIRANYA ANDA SERTAI KUMPULAN BISNES SHAKLEE YANG SALAH?


è Tidak mendapat coaching yang betul dan serius daripada upline, nak kira UV dan bonus Shaklee pun tak tau!
è Dibiarkan terkontang-kanting tanpa maklumat yang jelas mengenai produk dan organisasi
è Tidak menyokong ketika ada isu-isu kritikal yang diviralkan
è Dibiarkan mencorak sendiri apa yang perlu dilakukan – akhirnya hilang arah tuju
è Tidak tahu apa yang perlu dilakukan untuk berbisnes dengan serius
è Anda mungkin diarahkan untuk membuat pembelian stok produk sedangkan anda tidak perlu berbuat demikian!

Dan banyak lagi keburukan sekiranya anda join kumpulan yang salah.  Jadi sekiranya anda mahu menjadi ahli Shaklee, sama ada hanya untuk makan sendiri atau untuk berbisnes, pilihlah kumpulan yang betul. Pilihlah kumpulan besar kami yang telah melahirkan ramai usahawan yang telah terbukti membawa nama Malaysia gah ke Negara luar!

Modalnya? HANYA RM65 (tidak termasuk kos pos) beserta AZAM & KEMAHUAN UNTUK BERJAYA!! Hubungi saya seperti information di bawah untuk join Shaklee di bawah kumpulan hebat kami!




******************************************************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment