Turunkan Berat Badan Dengan Cepat Sebelum Majlis Perkahwinan!

Bulan November 2014 sudah menjengukkan tirai. Bulan ini biasanya bulan persediaan kebanyakan pasangan-pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga, mungkin Disember nanti? Dah setel persediaan adik-adik kakak-kakak abang-abang? Hantaran dah hampir selesai. Bagaimana dengan fizikal? Mesti nak tampil cantik berseri pada hari bahagia kan? Sekali seumur hidup kan?




Masih dok termenung sebab badan berisi? Kurus sangat pun tak cantik jugak kan? Tapi kita nak badan yang sihat, BMI yang stabil dan badan yang cergas dan fit. Camana nak kurangkan berat badan kalau selera makan tak pernah berkurang? Susah jugak kan? Tengok nasi rasa nak makan, tengok kuih rasa nak cuba, tengok kek eh sedap la plak. So cane ni?


Sedapnya la eh kek ni..sluurppp tapi....
 

Tah tahannya tengok puding ni..


Camana nak kurus camni?


 
Okay, okay.. Jangan risau sangat ye sayang-sayang. Ni ha ada suplemen yang insyaAllah dapat mengawal selera makan yang tak pernah putus-putus tu. Produk apa? Omega Guard Shaklee ni ha!! Boleh percaya ke suplemen ni boleh kawal selera makan? Tak cuba takkan percaya. Kalo dok tunggu dan tengok je pun takkan dapat hasilnya. So? Cepat le dapatkannya. Kata nak cantik di hari bahagia kan? Act fast, result pun cepat nanti..


omega guard shaklee membakar lemak
 
Bagaimana Omega Guard ni dapat control rasa lapar? Camni cantik-cantik semua. Dengan pengambilan Omega Guard yang konsisten, hormon Leptin akan diaktifkan. Ia akan hantar signal ke otak untuk maklumkan bahawa perut dah kenyang, xde lapar memanjang. So, kat situ dah selamat dah satu step. Kita still akan makan, tapi kita akan cepat kenyang. Bila otak dah dapat signal, badan akan ikut arahan kan? So automatically kita takkan makan banyak.

Selain itu juga Omega Guard sangat la bagus dalam pembakaran lemak-lemak dan kolestrol dalam badan. Jadinya selera dah terkawal , lemak pula akan dibakar secara efektif. Memang dua kali cepat la kadar penurunan berat badan kita. Seronok kan?


 

Ha..selera dah terkawal, lemak dah terbakar maka lengkapkan dengan Alfalfa Complex yang akan menjadi ejen pengangkut segala lemak ini untuk keluar. Alfalfa adalah ejen detoks terbaik selain daripada Herb Lax. Percaya tak percaya, dengan kombinasi dua produk terbaik ini anda akan dapati najis anda kemungkinan besar berminyak pada awal pengambilan. Toksin semua terflush keluar. Fuhh!!

Baca juga : Beza Alfalfa dan Herb Lax, Ejen Detoks Mana Yang Lebih Best?

Kalau badan kita dah lama berisi, kemungkinan untuk kulit menggeleber adalah sangat tinggi bila berat dah turun. Kan? Sape plak nak kulit menggeleber? Iya dok? Jangan risau ye. Shaklee sediakan Energizing Soy Product(ESP) yang sentiasa meletup untuk maintainkan otot-otot anda. Bonus lagi, ESP memberi kesan kenyang yang lebih lama. Haaa..lagi senang nak kurus kan?

Sekarang apa yang anda dapat? Berat makin turun, badan fit, kulit tak menggeleber!! Superb kan? So apa lagi? Takkan nak tunggu esok? Lusa? Minggu depan? Makin lambat anda bertindak, makin lambat anda dapat menurunkan berat badan. Ingat, sekali seumur hidup je kahwin tu.. Mesti nak tampil cantik bergaya kan? Kan?


 
Irma yang cantik.. Nak gak cam dia kan? :)
 

Harga camana? Okay, harga runcit untuk Omega Guard adalah RM136, Alfalfa Complex RM53.75 dan ESP RM150. Menjadikan set lengkap untuk kurus ini berharga RM339.75. Opppsss!! Bulan November ni adalah bulan promosi Omega Guard. Memang boleh dapat harga yang murah. So nak dapatkan harga yang murah, cepatla whatsapp saya ye. Lagi best sayang-sayang semua jadi ahli Shaklee. Lagi la super duper murah tau.



 
 
 
Tunggu apa lagi tu? Hubungi saya seperti nombor di bawah ye!!


******************************************************************************************************************
Berminat untuk mencuba Set Suplemen & Vitamin Shaklee? Hubungi saya;

iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment