Cabaran Memenangi iPhone6 Percuma iReach dengan Set Anak Sihat Shaklee

"Kami nak bagi iPhone6 PERCUMA untuk anak cucu cicit iReach". Wahhh, teruja la kami apabila pengasas kumpulan iReach kami announce dalam group tentang hadiah terbaru ni.  Maka tertunggu-tunggu la kami syarat-syarat untuk Cabaran Memenangi iPhone6 Percuma iReach ini.




Caranya memang mudah. Kali ni syaratnya tak perlu naik rank, tak perlu jual set apa-apa, tak perlu sales ribu-riban. Adehla, kalau tak join memang rasa rugi amat la.

Syarat wajib untuk dapat iPhone6 PERCUMA yang bernilai RM2,749 ini adalah anda mesti daripada susur galur iReach, of course la kan? Dan satu lagi, kena share video-video yang telah disediakan oleh mereka. Senang, senang sungguh senang.

Anda nak jugak? Eh boleh aje. Jomla jadi ahli Shaklee. Dahla kualiti kesihatan meningkat, untung-untung dapat iPhone6 PERCUMA pula. What a luck kan?

Bagaimana nak jadi ahli Shaklee? Haa, yuran ahli seumur hidup RM65 je. Sangatla murah. Ataupun sekiranya anda beli produk Shaklee sebanyak RM650 atau bersamaan 200UV, anda dah dapat keahlian percuma!!

Banyak sebab kenapa anda perlu jadi ahli Shaklee tau. Yang terpenting adalah kerana kualiti vitaminnya yang memang tidak boleh dinafikan. Kesan yang kita dapat selepas mengamalkan vitamin dan suplemennya pula memang buatkan kita menyesal tak ambil vitamin ni awal-awal.

Saya dulu asalnya terjebak dengan Shaklee ni kerana anak pramatang saya Ahmad Akram yang susah nak berak dan ada sembelit yang teruk. Bila ada sembelit, maka anak-anak kita akan hilang selera makan. Akibatnya? Nutrisi jadi tak lengkap, badan pula kurus je dan lebih mendukacitakan asyik demam dan sakit.

Kebanyakan ibubapa yang terjebak dengan Shaklee ni memang sebab anak-anak. Tak percaya? Meh tengok video ni. Diorang join Shaklee pun lebih kurang saya juga, sebab anak selalu sakit :(




Anak anda pun ada yang macam anak kitaorang ke? Saya yakin ramai anak-anak di luar sana yang selalu sembelit dan ibubapa dah tak tau nak berikan apa untuk anak-anak ni kan? So apa kata try bagi Meal Shakes dan Set Anak Bijak unuk anak anda. InsyaAllah anda akan tersenyum lebar dengan kesannya.

Bagaimana nak order? Whatsapp/SMS je nombor saya di bawah. Dan sekiranya anda rasa artikel ini bakal membantu ibu-ibu di luar sana, kongsi-kongsikan entry ini untuk tatapan ibubapa lain ya



iR Jazilah Ilyas (1070931)
sms/whatsapp : 011-1611 1619
blog : http://jazilahilyas.blogspot.com
fb : https://www.facebook.com/jazilah.ilyas




Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment