Yahoo Messanger Masih Digunakan Lagi Ke?

Pagi ini tiba-tiba rasa nak buka yahoo mail. Dah lama sangat akaun yang satu ni terbiar. Bila buka tengok banyak juga info yang sangat-sangat berguna. Yang lama tak semestinya lapuk kan?




Masa dok menggodek-godek email tu, teringat Yahoo Messanger. Eh, orang guna lagi tak YM ni? Dolu-dolu famous je YM ni. Hehehe.

Tengok inbox yahoo mail ni ada 35000 ++ email tak berbaca. Adeh..Nak delete semua sekaligus rasa tak best pula. Jadinya skrol la laju-laju sambil perhati mana-mana email yang penting.

Sorting sorting sorting :)

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment