Ikhtiar Mengurangkan Migrain Tanpa Ubat Hospital

Migraine attack!

Lama dah tak kena migraine. Semalam memang kena kaw². Sakit yang memang takleh nak digambarkan.

Nampak cahaya sket kepala jadi makin sakit. Bunyi wassap pula tak henti². Ada dowline tanya pasal activation. Ada customer wassap nak bantal.

Sebelum Maghrib tu dah telan Ostematrix dan B Complex. Bertahan tunggu lepas Isya'.

Badan rasa berangin teruk. Tekan sket je sendawa. Eh tak boleh jadi ni. Gagahkan diri ke dapur dan telan Peppermint Ginger 3 biji. Aesha pun merengek nak vitamin. Bagi dia sebiji Omega Guard dan mamanya sendiri 3 biji.

Masuk bilik dan minta anak² pijak belakang. Gaduh plak sebab berebut nak pijak. Alahai..

Husband dah suruh telan panadol, the very at least painkiller. Tapi rasa blh tahan lagi. Walaupun it brings no harm to Aesha, sebolehnya memang nak elak drug sepanjang tempoh susukan dia.

Paksa diri untuk tidur. Pusing sana sini sebab sakit. Lastnya terlelap juga. Makan tak, minum pun tak malam tadi..

Tengah malam masuk tidur bilik sendiri. Aesha dah start nangis bila mamanya takde kat sebelah. Papanya pujuk pun tak jalan dah. Terpaksa juga letak sebelah mamanya. Tak menyusu pun. Tapi nak melekat je.

Alhamdulillah bangun pagi ni dah sangat kurang sakitnya. Dah boleh bangun urus abg ke sekolah. Lega sket

Nikmat sihat itu amatlah penting utk seorang ibu. Memang kena jaga kesihatan sungguh² demi keluarga dan anak².

Dah lama sangat Kak Jaz tak makan ubat. Ada tak ada masa warded sebab kandungan berisiko untuk keluar awal, jadi kena ambil painkiller etc. Tapi lepas tu memang tak ada.

Jika anda nak elakkan ubat sekiranya masih menyusukan anak, Kak Jaz sangat sarankan anda cuba vitamin dan suplemen semulajadi Shaklee ini. InsyaAllah kesannya adalah positif.

Vitamin dan suplemen Shaklee diuji secara klinikal. Jadi tak perlu risau insyaAllah


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin,suplemen dan produk-produk Shaklee,boleh terus whatsapp Kak Jaz seperti nombor tertera :

011-1611 1619
Jazilah Ilyas
1070931

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment