Nak Suami Asyik Melekat Dengan Anda Gara-gara Anjal Sana Sini?



Pujian yang paling best ialah daripada suami tercinta. Kan kan? Haaa tengok dah senyum tu :). Kalau kawan-kawan atau family yang puji perubahan kita,memang dah seronok tapi kalau suami yang puji,fuuuhhhh! Dia punya feeling tu lain betul

Cam kakak kita ni yang kata lain macam rasanya bila suami puji. Sampai suami asyik nak melekat je gara-gara cantik comel gebu gebas anjal kulit dan ehem ehem yang lain. Anjal tu memang para wanita nak sangat, kan?

Camana nak gebu gebas anjal semua ni? Amalkan SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP). Kolagen Shaklee tau,bukan jenama lain. Ada beza tak? SANGAT ADA BEZA.

SCP ini dah diuji secara klinikal. Maknanya ia diuji pada manusia, dan direkod segala kesannya. Apa keputusannya?

KUALITI KULIT SIHAT MENINGKAT SEBANYAK 71% SELEPAS AMALKAN SCP SELAMA 8 MINGGU BERTURUT-TURUT DENGAN KONSISTEN.

Kulit lebih lembab, licin dan cerah. Kedut-kedut juga berkurangan dengan nyata. Kesannya kita akan nampak dan rasa lebih muda. Kuku akan makin kuat, bintik putih akan menghilang. Kulit lebih elastik dan parut akan semakin pudar.

Harga : RM298 - 15 sachet

Jika tuan puan ingin menggunakan kad kredit atau kad debit untuk terus membeli Shaklee Collagen Powder,boleh terus klik link di bawah ini dan seterusnya boleh whatsapp saya untuk consultation.



011-1611 1619
Jazilah Ilyas
Shaklee ID: 1070931
FB : Jazilah Ilyas


Share this:

, , , , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment