Setitik Cecair Ini Mampu Membersih dan Menyegarkan Kembali Sayur di Dapur

Kita kalau nak makan sayur mesti nak yang segar-segar kan? Baru feel nak makan tu lain. Hehe..

Tapinya, kalau lama² dok dalam peti ais sayur jadi tak berapa segar dah. Layu je jadinya

Semalam nak masak sayur air, tengok² sawi ni dah tak bermaya je. Kita tengok pun sedih

Kak Jaz cuba bereksperimen sendiri. Titik Basic H setitik, rendam kejap dan tengok hasilnya dan walllaweeeh!! Sayur dah bersih dan kembali segar. Seronok Kak Jaz tau.




Multipurpose sungguh Basic H ni. Apa sahaja kerja boleh guns Basic H. Selamat tanpa bahan kimia berbahaya. Diperbuat daripada tumbuhan, tu yang best.

Ia adalah daripada ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa. Bungkusannya boleh dikitar semula pula tu. Memang mesra alam dan selamat.

Dengan hanya RM46 (16oz) sebotol, ia mampu menghasilkan 48 gelen pembersih berkuasa setelah dicampur dengan air. Ia sangat pekat dan berkualiti tinggi.

Wajib ada sebotol kat rumah ni tau



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adakah anda berminat dengan suplemen dan vitamin Shaklee? Ataupun berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Anda boleh hubungi Kak Jaz di whatsapp 


011-1611 1619
Jazilah Ilyas
ID : 1070931

Share this:

, , , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment