Staycation Untuk Yang Tersayang

Seronok baca perkongsian kawan-kawan yang dah ber "staycation". Tujuan utama nak berstaycation ni untuk lari daripada rutin harian di rumah. Mama papa pun boleh rehat bila tak berada di rumah. Kalau dok rumah tu, mesti ada je kerja rumah yang nak buat :)

Cam kawan Shaklee saya ni berstaycation kat Grand Lexis Penang. Seronok aiiih baca pengalaman orang. Boleh relax,boleh mandi pool, boleh tengok pemandangan lain. Confirm best.




Mama kena menabung dengan bersungguh-sungguh nampak gayanya ni. Bak kata mentor Shaklee kami, letak siap-siap 10% daripada bonus Shaklee dalam tabung khas untuk reward diri dan anak-anak camni. 

Kena survey tempat dan harga. Harga tu antara faktor penting. Dan apa kemudahan yang boleh dapat dengan pakej harga tertentu.

Jadi mau tak mau,kena gandakan usaha untuk bagi yang terbaik pada anak-anak. Kerja kerja kerja. Life is short. So gunakan sebaiknya untuk capai kebahagiaan di sana kelak :)






Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment