Suplemen Untuk Masalah Saraf dan Tulang Belakang

Siapa pelanggan Shaklee yang paling beri kesan pada Kak Jaz? Pasti dan nyata mama Kak Jaz sendiri.

Almost 3 tahun lepas mama tiba² didiagnose ada masalah saraf dan tulang. Daripada tengkuk sampai ke belakang badannya.

Mama Kak Jaz ni Cikgu. Bila dah jadi camtu memang tak boleh ke sekolah. Warded pun tak ingat dah lama mana. Kepala memang tak boleh digerakkan langsung. Cakap pun dengar tak dengar, jelas tak jelas. Memory pun merosot.





Beliau diberi MC agak lama. 3 atau 6 bulan. Dah tak berapa ingat. Lepas dah discharge, dok rumah pun kena pakai pendakap leher. Langsung tak boleh lasak. Hanya rehat semata² rehat.





Satu bulan tu promo Vivix. Lepas bincang² mama setuju nak beli satu set beli 6 dapat 7 tu. Konsisten la beliau ambik Vivix berbotol².

Kesannya? Tak abis MC lagi mama dah tak perlu pakai pendakap leher lagi! Kami syukur sangat². Progress agak cepat. Kulit pun jadi pinkish nampak lebih muda. Alhamdulillah 'ala kulli hal.

Sepanjang ambik Vivix, ubat²an hospital pun masih makan. Kombinasi suplemen yang betul dan ubat²an mempercepatkan proses penyembuhannya. Alhamdulillah.





Vivix bagi impak yg sangat significant pada mama. Lepas dah abis berbotol² Vivix tu, mama makan vitamin² asas. Sekali sekala ada juga Vivix. Dengan sponsor che cik Rabihah Ilyas kat sebelah dia tu

Yang paling mama suka makan Omega Guard. Paling² tidak dia mesti makan minyak ikan ni. Omega Guard sangat elok untuk jantung, stabilkan tekanan darah, sendi dan banyak lagi manfaatnya.

Tahun depan mama akan pencen daripada jadi Cikgu pada usia 60 tahun. Doakan kesihatan mama Kak Jaz ya. Moga lepas ni dipermudahkan segala urusannya insyaallah




Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment