Vitamin Kesukaan Si Manja Kurangkan Risiko Selsema dan Kahak



Sejak dia umur setahun lebih, Kak Jaz dah start bagi Aesha makan minyak ikan terbaik dunia, Omega Guard.

Sangat la suka dengan Omega Guard, dia kunyah camtu je. Relax selamba je.

Mak pak sedaranya komplen gak bau Omega Guard tu bila dia lepas makan. Sebab memang pure baunya. Tapi apa ada hal, takat bau minyak ikan je pun.

Yang best bagi Omega Guard kat dia masa tengah selsema dan batuk. Gerenti muntah lepas tu. Kak Jaz senang hati bila dia dah muntah, keluar kahak-kahak segala bagai tu.




Orang dok tanya jugak apa rahsia aktif bijak semacam budak kecik ni. Haaa inilah antara rahsianya.

Nak anak bijak kan? Amalkan minyak ikan ni masa hamil. Insyaaallah nampak bezanya. Tapi minyak ikan OMEGA GUARD SHAKLEE tau,sebab ia memang berbeza dengan jenama lain.

Lain apa? Lain daripada segi ketulenannya, daripada kandungan EPA & DHA, si Omega 3 itu sendiri. Kebanyakan minyak ikan di pasaran adalah minyak HATI ikan. Jadi berhati-hati dengan apa yang kita makan dan amalkan.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adakah anda berminat dengan suplemen dan vitamin Shaklee? Ataupun berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Anda boleh hubungi Kak Jaz di whatsapp 


011-1611 1619
Jazilah Ilyas
ID : 1070931

Share this:

, , , , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment