Kenapa Anda WAJIB Pilih Suplemen Shaklee?

Apa kriteria yang anda ambil berat bila anda nak makan vitamin? Testimoni? Hologram KKM? Tanda halal? Atau kajian klinikal yang telah dijalankan? Yang paling menarik, Shaklee punyai semua kriteria ini.

Dalam banyak-banyak suplemen di pasaran, Kak Jaz pilih Shaklee atas beberapa sebab:

1. Shaklee ada kajian klinikal untuk setiap produknya. It stands on evidence. Ia bukan berdasarkan testimoni semata-mata. Shaklee dibarisi oleh saintis-saintis ternama. Dan semua kajian ini DITERBITKAN DALAM JURNAL KESIHATAN ANTARABANGSA




2. Produk Shaklee terbukti selamat. Tagline SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN & MESRA ALAM ialah tagline yang terbukti, bukan sekadar tagline kosong dan syok sendiri.




3. Terbukti meningkatkan kualiti kesihatan kami sekeluarga
  • Akram dah tak SEMBELIT 
  • ECZEMA Aamily dah tak ada 
  • Bila DEMAM cepat recover 
  • RESDUNG Kak Jaz manageable 
  • BUASIR Kak Jaz dah terurus 
  • MENYUSU anak-anak dengan tenaga optimum,takde dah ketar-ketar selepas susukan anak 
  • MIGRAIN sangat-sangat minima dan jarang dah menyerang Banyak ilmu nutrisi yang Kak Jaz dapat sepanjang berkenalan dengan Shaklee. Kak Jaz tak nak guna dan suggest kat orang produk yang tak tahu bahannya. Kalau elok takpe, kalau ada kandungan merbahaya? 
Kak Jaz tak nak share sesuatu produk yang bagi effect yang cepat tapi kesan jangka masa panjang tak tau apa cerita. Kak Jaz tak nak rasa bersalah dan berdosa suggest kat orang produk yang ada bahan kimia merbahaya, yang ada kandungan gula yang tinggi etc etc etc.

Bagaimana Kak Jaz tahu mengenai segala produk Shaklee? . Setiap bulan ada kelas² nutrisi daripada pihak syarikat yang disampaikan oleh Nutritionist.Pemahaman tentang produk sangat² diambil berat untuk memastikan kami consult customer dengan betul.

Bila dah rasa sendiri kebaikannya, Kak Jaz pilih untuk share dengan orang lain segala manfaat suplemen ini. Dah bisnes mesti dapat untung kan?

Sepanjang berbisnes, Shaklee sentiasa bayar bonus tepat pada masanya. Sangat menjaga kebajikan pengedarnya. Tak pernah lagi kami dengar aduan tentang bonus-bonus Shaklee.

Jadinya, bila nak makan suplemen, WAJIB PILIH SUPLEMEN SHAKLEE. Nak ada side income? WAJIB PILIH SHAKLEE. Tak perlu modal beribu beratus pun.Yang diperlukan adalah ketekalan dan kecekalan hati.





Whatsapp Kak Jaz untuk details tentang suplemen dan bisnes Shaklee ya :)



Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment