Suri Hati Mr Pilot Pilihan Surirumah Tangga?

Sejak dah jadi mak-mak ni, tak tau dah apa hobi Kak Jaz. Baca buku, baca ebook, surf internet untuk cari info tu dah hari-hari buat. Tak consider hobi dah tu.

Cuma baca buku cerita still jadi kesukaan yang tak boleh nak buang. Tapinya dah lama amat tak beli buku cerita. Dok ulang baca je buku cerita yang sama. Hehe

Sayang duit atau kedekut? Taktau nak describe yang mana. Hoho

Kadang-kadang masa rasa tepu sangat, Kak Jaz suka gak baca dan review pasal artis.

Terbaru sangkut dok baca cerita Lofa dan Fattah Amin. Hahaha.. Punya la org dok cerita pasal hero tu, kita ni blur je tak tau sapa. Adehla




Rupa-rupanya hero hensem dan heroin comel ni. Maklumlah kat rumah kami takde TV jadi kureeeng sket tau pasal artis-artis ni. Tertengok cerita Suri Hati Mr Pilot tu pun masa stay kat hotel masa ikut encik suami meeting.

Seronok jugak follow cerita diorang ni. Nampak sweet² je eh. Hehehe..

Konfem ramai giler yang suka if diorang ni berjodoh kan?

Dalam dok usha pasal diorang, baca juga pasal Lofa dan bisnes tudungnya. Adakah dia berjaya sebab dia artis?

Well.. mungkin itu antara penyumbangnya tapi if malas dan hanya berharap pada populariti still tak ke mana jugak kan?

Hopefully one fine day Kak Jaz pun bakal ada legasi sendiri seperti dia, insyaAllah.

Errr.. if ada masa nanti nak jugak tengok semua episod SHMP ni. Hehehe.. Nanti la nak sekodeng.

Kalau Lofa boleh berjaya dengan bisnes tudungnya, Kak Jaz pun pasti gemilang dengan bisnes Shaklee ini. Legasi keluarga insyaAllah.

Ada yang nak order vitamin, pencuci muka,shampoo atau penapis air Shaklee? Boleh whatsapp Kak Jaz untuk respon yang lebih cepat ya.



Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment