Testimoni Set Slimming Shaklee

Masa tempoh berpantangkan Aesha, berat Kak Jaz turun tapi lepas ambik depo, berat naik agak tak terkawal.

Menyusukan anak buat Kak Jaz cepat lapar. Tapi effect depo tu lagi menakutkan. Teruk sangat rasa badan masa tu. Badan naik cam dipam-pam. Stress oiii

Sempat ambik 3x injection, Kak Jaz decided untuk stop depo. Rancang sendiri. Takut juga tapi beringat sangat-sangat. Tak tahan kot tengok badan sendiri camtu

Kak Jaz start ambil Set Slimming semula. ESP, Alfalfa Complex dan Lecithin memang tak tinggal dah. Vitamin² lain terutama vitamin asas pun makan dengan konsisten.

ESP dan Alfalfa Complex ni bukan hanya elok untuk kita yang nak kuruskan badan, tetapi sangat elok untuk menambah susu badan. Ramai orang gelarkan ESP dan Alfalfa Complex as milk booster. Berkesan!

Penurunan berat badan kali ni agak slow berbanding masa Aamily. Faktor umur dan kurang bersenam beri pengaruh yang agak besar.




Tapi takpe Kak Jaz sabar. Tak nak terburu-buru turun mendadak sebab masih menyusukan anak.

Kak Jaz tak nak cuba produk lain yang janjikan penurunan berat yang cepat. Sebab dah banyak sangat baca produk² begini ada dadah yang berbahaya untuk badan.

Alhamdulillah berkat sabar dan konsisten, perubahan memang makin nampak. Pipi pun dah tak gelembung cam dulu. Hahaha. Perut makin kempis dan badan makin ringan. Seronok nak melompat. Hehe

Sebenarnya kalau nak lagi cepat kena ambil full set untuk weight loss. Dulu Kak Jaz ambil set lengkap tu, so memang boleh rasa perbezaannya.

Kalo ada ibu-ibu menyusu yang nak turunkan berat dengan selamat, boleh consume set lengkap, lagi puas hati.

Cam gambar kat bawah ni. Ini perubahan lepas 3 bulan Kak Jaz start guna product Shaklee dan Set Slimming yang lengkap. Dah dapat berat badan cam dedulu mengandung lagi :P

So sekarang struggle balik nak dapat body camni semula. Hehehe.. Mehla kita sama-sama okay

Set Slimming Shaklee yang lengkap - lebih cepat kesannya

Whatsapp Kak Jaz untuk tau detailsnya ya. My consultation is only for my customer

011-1611 1619
Shaklee Consultant & Business Leader

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment