Berbaloi Tak Nak Beli Vivix Shaklee Yang Mahal?

Harga sebotol Vivix seringkali dikatakan mahal. Persoalannya betulkah ia mahal semata-mata?

Sebotol Vivix berharga RM475. Ramai yang pada mulanya berkobar-kobar nak cuba Vivix akan berundur bila tau harganya.

Chop!! Jangan terus tarik hand break!

Vivix adalah suplemen paling premium dalam Shaklee. Melalui polifenol, ia bertindak hingga ke dasar sel dengan menjaga dan memperbaiki DNA kita.


4 bahan utama Vivix


Sel adalah asas utama badan kita. Sel yang sihat adalah asas badan yang sihat. Vivix akan mengoptimakan prestasi sel badan kita dengan memperlahankan AGE protein. AGE (Advanced Glycation End-Product) protein adalah interaksi antara protein dan gula yang berlebihan.
Vivix juga mampu meningkatkan tenaga sel badan kita dan membantu TELOMERES kekal panjang. Telomeres bertindak seperti 'topi' untuk menjaga DNA kita.

Vivix juga sudah dipatenkan oleh Shaklee. Takkan ada suplemen lain yang boleh menyamai Vivix.

Vivix sebenarnya tidak mahal, tetapi ia sangat berbaloi dan setanding dengan kualitinya. Apa bandingan ribuan ringgit yang terpaksa dilaburkan bila sudah sakit berbanding mencegah dengan Vivix yang hanya ratusan ringgit?

Anda pilih
Ramai pengguna Vivix yang sangat berpuas hati dengan kesan yang mereka dapat selepas mengamalkannya. Produk yang berkualiti memang berharga.

Tak gitu?

Jika anda berminat untuk mencuba Vivix untuk mencegah daripada penyakit-penyakit kronik, boleh hubungi saya :)Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment