5 Cara Kempiskan Perut Seperti J-Lo Dengan Cepat

Siapa yang tak nak perut kempis cam J-Lo? Haaa..ada yang tak mau ke? Kalau perempuan cam Kak Jaz ni confirm mau aje kan?





Cumanya mudah ke nak dapat perut camtu? Sanggup ke nak hadap segala pantang larang? Hehehe.

First thing first kalau nak kempiskan perut ialah ELAKKAN MAKANAN BERGULA DAN BERGARAM. Bukan senaman yang utama tau tapi pemakanan. Yang perlu kita elak ini sebabnya sangat penting. Makanan jenis ini menakung air dalam badan.

Katakan TIDAK pada MAKANAN BERMINYAK DAN BELEMAK. Selain membuatkan lemak berkumpul di perut dan jadi buncit, ia meningkatkan VISCERAL FAT yang sangat bahaya. Baca di sini bahaya visceral fat ini.

Step ketiga - BERSENAM. Ha, lepas dah elak makanan tertentu, boleh fokus pada senaman. Banyak senaman yang fokus kepada perut. Boleh ikut saranan coach terkenal Kevin Zahari ini. Jangan paksa diri bila bersenam, buat semampu kita terlebih dahulu. Buat secara berperingkat.





Anda perlu MINUM AIR KOSONG YANG MENCUKUPI. Tiada alasan. Ini antara yang WAJIB. Secara puratanya, setiap 25kg berat badan kita memerlukan 1 liter air. Jadi kira berapa liter air yang perlu anda minum setiap hari. AIR KOSONG ya, bukan minuman manis.

Last but not least anda perlu DETOKS DENGAN SUPLEMEN SEMULAJADI. Proses mengempiskan perut dan mengecilkan badan akan menjadi lebih lancar, berkesan dan konsisten.







Istimewa untuk pelanggan Kak Jaz, plan pemakanan, jadual makan vitamin yang berkesan dan konsultasi PERCUMA disediakan.

So camana? Jangan tunggu lama-lama untuk kempiskan perut tu ya. Whatsapp Kak Jaz sekarang untuk Set Kempiskan Perut ini.


cara kempiskan perut, bagaimana nak kecilkan perut, kurangkan inci, nak kurus, nak slim, bagaimana nak kurangkan berat badan dan kempiskan perut


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6011-1611 1619
Shaklee ID : 1070931



*DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment