Minuman Tenaga Supaya Tak Mengantuk Semasa Drive Balik Kampung Untuk Buka Puasa

Hari pertama puasa nanti, mesti ramai yang nak balik kampung buka puasa sama-sama dengan keluarga kan? Tapi drive masa puasa ni agak mencabar minda.

Mengantuk!

Lepas sejam drive dah mula nampak kuyu matanya. Aduhai. Tambah-tambah perjalanan jauh macam KL-KB. Phuh!! Kalau yang tak tahan silap-silap berhenti tepi jalan dan tidur je.

Tapi ada juga yang tegar nak drive walaupun mata dah kuyu. Hish.. Risau tau kalau camni. Macam-macam bahaya yang boleh berlaku. Silap-silap terlelong kereta tu kat jalanraya. Nauzubillahiminzalik!

So camana nak elakkan rasa mengantuk ni?

Ni ha! Set minuman tenaga supaya tak mengantuk bila drive nanti


apa nak buat supaya tak mengantuk masa drive, suplemen tenaga minuman untuk tenaga, kekal bertenaga pada bulan puasa


Set ini terdiri dariapda 3 supplement terbaik iaitu Cinch Tea, Performance Drink dan Vivix.

Cinch Tea - Elakkan rasa mengantuk. Dari mata rasa kena gam, terus celik.

Performance Drink - Bantu badan kekal hydrated. Kalau badan dehydrated, kita cepat jadi lesu.

Vivix - Beri tenaga dan kesegaran berpanjangan pada badan. Minum Cinch Tea dan Performance Drink kalau di tambah dengan Vivix, kesannya lebih wow!

Insya-Allah badan rasa lebih segar, dari mata kuyu terus segar berjam-jam.

Ambil masa sahur tu sama-sama. Mata husband pun segar, kita yang co-pilot pun boleh layan dia borak. Jangan dia je yang segar, kita pula dok tidur.


Nak order?
Boleh whatsapp saya ya


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6011-1611 1619
Shaklee ID : 1070931

*DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Share this:

,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment