Saya Mentor Shaklee Terbaik Anda

Bisnes Shaklee ni ada masa depan ke? Boleh ke sara hidup dengan jual suplemen sahaja?

Korang ragu-ragu? Banyak sangat proven story yang kita dah baca mengenai mentor-mentor Shaklee ni. Bisnes kencang dan travel merata-rata. Syok kan?

Korang pun teringin nak join bisnes Shaklee, tapi tak tau nak pilih siapa as mentor? Kak Jaz alu-alukan korang berada dalam keluarga besar kami.

Habit yang paling Kak Jaz suka sepanjang jadi leader Shaklee ni ialah hadiri kelas-kelas nutrisi yang Shaklee anjurkan. Perut tengah boyot pun tetap juga hadirkan diri.

First and foremost dalam bisnes Shaklee ini ialah kita kena kenal produk. Dan inilah yang Kak Jaz dok selalu buat. belajar dan terus belajar.

Kalau korang tanya pasal produk Shaklee ni, insyaAllah Kak Jaz ada jawapannya. Sentiasa :)

Kalaupun tak sempat hadiri kelas offline, banyak kelas-kelas online yang Kak Jaz join. Memang jadual sokmo penuh dengan kelas-kelas ni.

So, ilmu tentang produk sentiasa updated.

Bila kita baru nak mula berbisnes, kita sangat harapkan tunjuk ajar. Itu yang mentor Kak Jaz ajar dan itulah juga yang selalu Kak Jaz amalkan sekarang. 

Untuk ahli-ahli kumpulan Kak Jaz, jika serius ingin berbisnes Kak Jaz akan bimbing daripada A-Z. Bimbingan apa yang diperlukan? InsyaAllah kami ada platrormnya.

Korang boleh whatsapp Kak Jaz anytime untuk tanya pape pasal Shaklee. Kak Jaz pasti akan jawab. Kecuali masa tu dok tidur atau mandi atau masak. Selain pada itu insyaAllah Kak Jaz boleh luangkan masa.

Bisnes Shaklee ni adalah bisnes fulltime Kak Jaz. Ia bukan part time bisnes. Determination Kak Jaz dalam bisnes ini sangat tinggi. InsyaAllah you can rely on me.

Korang yang nak bisnes Shaklee, jangan tunggu lama-lama tau. Makin lmbat kita bermula, makin lambat kita dapat hasil.




Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6011-1611 1619
Shaklee ID : 1070931

Share this:

,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment