Stok ESP Habis? Cinch Shake Boleh Bantu Ibu Menyusu Kekal Bertenaga Tanpa Jejaskan Susu Badan

Bulan April 2017 2 kali episod stok ESP LICIN di semua branch. Haru biru pengguna tegar ESP (termasuk Kak Jaz ni ha). Tak sempat pun nak buat stok. Dapat je info stok dah ada, dalam masa kurang 2 jam LICIN terus.

Korang ni mandi ESP ke? Huhuhuhu. Memang sangat terbukti hot selling one la ESP ni. Sampai date ini 18 May 2017 masih tiada lagi stok ESP di branch.

Abis camana nak cover keperluan protein ni? Tambah nak dekat puasa dah ni. Ramai yang dah risau kot susu merudum sepanjang puasa ni.




Untuk rekod, ESP adalah salah satu penggalak tenaga terbaik. Juga ramai ibu-ibu yang mempunyai pengalaman susu badan bertambah apabila amalkan ESP. Jadi memang tak pelik permintaan untuk ESP ini selalu tinggi.

Dalam kerisauan ESP masih takde stok ni, sebenarnya ia ada pengganti yang setara tau. Cinch Shake Shaklee yang ada 3 perisa.

Berbeza dengan ESP yang hanya mempunya 1 perisa, Cinch Shake ini didatangkan dengan perisa Coklat, Latte dan Vanila. Ia minuman berprotein yang lazat dengan perisa berbeza.

Cinch Shake ini mengandungi:

✔ 24 gram protien per serving.
✔ 24 jenis vitamin dan mineral penting 





✔ 6 gram serat larut yang membantu untuk memudahkan proses pembuangan najis.
✔ kaya dengan kalsium

Berbanding ESP, Cinch Shake Shaklee mengandungi Leucine yang membantu untuk memelihara otot. Jadi ia adalah bonus yang cukup bermanfaat di sini.

Dengan kandungan protein seperti ESP, Cinch Shake membantu kita kenyang lebih lama. Manfaat ini setara dengan ESP. No worry.

Selain itu ia juga bebas laktos, rendah indeks glisemik dan dibuat daripada soya non-gmo. Looks like ESP kan?

Kak Jaz juga seorang ibu yang masih fully BF dan selalu minum Cinch Shake ni. Perisa kegemaran Kak Jaz pastinya coklat, sedap dan lazat yang amat. Yummy!

Dulu risau juga nak gantikan ESP dengan Cinch Shake sebab Kak Jaz perlukan tenaga yang cukup untuk proses penyusuan anak. Tetapi alhamdulillah ia tak terganggu. Maintain cergas dan takde terketar² selepas menyusu.

Perasaan yang sama dikongsi oleh seorang ibu menyusu yang amalkan Cinch Shake


protein untuk ibu menyusu


So tak perlu risau walau ESP takde. Cinch Shake Shaklee boleh gantikannya insyaAllah.

Ibu² boleh whatsapp Kak Jaz untuk pembelian Cinch Shake ini ya. Atau jika mahu membeli terus boleh klik gambar Cinch Shake kegemaran anda

Harga : RM192.13 (tidak termasuk kos penghantaran)


Cinch Shake Vanilla


Cinch Shake Chocolate


Cinch Shake Cafe Latte



Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6011-1611 1619
Shaklee ID : 1070931












*DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Share this:

,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment